30 dagen retour - niet goed geld terug bij Trendy Juweeltjes


Twijfels? Geen probleem! 30 dagen bedenktijd, da’s service.

Is je sieraad of horloge toch niet wat je ervan verwachtte? Geen probleem!

Wij proberen onze producten zo waarheidsgetrouw voor te stellen. Is je bestelling of een gedeelte van je bestelling toch niet wat je ervan verwachtte dan kan je dat zonder probleem terugzenden. De enige voorwaarden is dat de artikelen compleet met labels, ongebruikt en onbeschadigd bij ons toekomen. Geschenkverpakkingen worden niet terugbetaald.

30 dagen op zicht:

 • U heeft 30 dagen de tijd om te beslissen of u het product houdt of dat u het retourneert.
 • Wanneer u besluit om de zending te retourneren dan dient u zelf de verzendkosten te vergoeden.
 • Gelieve altijd uw bankrekeningnummer te vermelden bij het retourformulier.

Voorwaarden retourneren:

  • U brengt ons uiterlijk 30 dagen na ontvangst van uw bestelling op de hoogte van retournering via mail. Daarna dient u het product uiterlijk 14 dagen na kennisgeving van retournering terug te sturen.
  • Het product dient ongebruikt, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking geretourneerd te worden.
  • Indien u niet aan deze voorwaarden voldoet kunnen we een bedrag in mindering brengen of de retournering in zijn geheel weigeren.
  • Vul het retourneringsformulier in en mail het volledig ingevuld door.

Terug sturen uw retour

De verzendkosten zijn ten laste van u. Doe bij de retourzending steeds het volledig ingevulde retourformulier en stuur het terug naar het adres dat op het formulier vermeld staat. We adviseren je om de goederen stevig te verpakken zodat ze tijdens het transport niet beschadigd kunnen worden. Bewaar het bewijs van verzending goed. Trendy Juweeltjes kan niet aansprakelijk gesteld worden voor zoekgeraakte of beschadigde pakketten. Beschadigde of zoek geraakte retouren kunnen we helaas niet omruilen of terugbetalen. Retourzendingen kunnen enkel in behandeling genomen worden met een volledig ingevuld retourformier. Vergeet dit niet bij je retour te steken.

Terugbetalen

Uiterlijk 14 dagen na herroeping betalen we je terug wanneer we de retour ontvangen hebben. Voor bestellingen waarvoor verzendkosten betaald zijn (bestelling onder € 30) betalen we de verzendkosten terug. Bij gedeeltelijke retourzendingen worden de verzendkosten niet terugbetaald. Verzendkosten van retourzendingen zijn ten koste van de klant.

Als je wilt ruilen en je nieuwe artikelen zijn goedkoper dan de artikelen die je terugstuurt krijg je het verschil terugbetaald op de dag dat we je nieuwe artikelen versturen of anders uiterlijk binnen 7 dagen. Als je wilt ruilen en je nieuwe artikelen zijn duurder dan de artikelen die je terugstuurt dan sturen we je per e-mail een betaallink. Zodra we de meerkost van je ontvangen hebben, worden de goederen opgestuurd.

Klachten

Bij klachten over één van onze producten neemt u contact met ons op via mail en wij doen dan onze uiterste best om de klacht zo snel mogelijk te verhelpen en op te lossen.